Link 7 Forum reklamowe
Nowy użytkownik
Bardzo fajnie to wygląda, szczególnie jeden tatuaż z lwem mi się spodobał. Mimo wszystko sam raczej bym się nie wytatuował.
Macie naprawdę świetnych artystów. Niektórzy lubią tatuować gotowe wzory, dla innych ważne jest aby tatuaż miał dla nich osobiste znaczenie. Nie przeszkadza to jednak w znalezieniu inspiracji w gotowcach. Fajnie
Nowy użytkownik
Trzeba przyznać, że niezłe te tatuaże. Ja niedawno zrobiłem swój pierwszy i już myślę o kilku kolejnych. Uwaga! wciąga!
Ja się zdecydowałam na symbol nieskończoności w pięknej kolorowej oprawie. Na przedramieniu. Nie powiem bolało ale potem już było z górki. Jak polecili do pielęgnacji kupiłam Octenicare. Smarowałam ranę i praktycznie z godziny na godzinę przestawało się czerwienić. Ból też błyskawicznie minął. A teraz mam piękny tatuaż.
Przede wszystkim trzeba wybrać dobre miejsce, gdzie nam wykonają dany tatuaż profesjonalnie i bezpiecznie. Ja właśnie znalazłam jedną całkiem niezłą miejscówkę, a mam tutaj na myśli studio Sky Tattoo https://www.skytattoo.net/ . Kojarzycie? Oni są w stanie zrealizować praktycznie każdy projekt.