Link 7 Forum reklamowe

Link 7 Forum reklamowe

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2020-02-11 22:23:10

wirtual90

Nowy użytkownik

Punktów :   

Kantor online

Jeśli ktoś szuka dobrego kantoru online, śmiało niech zagląda na Waluteo - bardzo dobra obsługa a co najważniejsze świetny kurs. Można liczyć na wymianę po bardzo korzystnych kursach oraz bardzo niski spread. Kantor online to także niezwykła wygoda i możliwość wymiany w każdym miejscu na świecie.

#2 2020-06-17 09:14:27

LukaszMi

Użytkownik

Punktów :   

Re: Kantor online

Ja od siebie polecam korzystanie z kantorów online. Jest to bardzo wygodne no i o wiele tańsze niż wymiany w stacjonarnych kantorach. Od siebie polecam ten kantor https://www.kantor.pl/, bo korzystam z niego od dłuższego czasu i nigdy nie miałem żadnych problemów.

#3 2023-03-24 16:03:52

fajnaa

Użytkownik

Punktów :   

Re: Kantor online

A czy kojarzycie może  kantor internetowy poznań     Pomarańczarnia?  Czy ktoś z  was może tam wymieniał swoje pieniądze na inną walutę? Czy to prawda, że mają oni świetny przelicznik?    I na bieżąco aktualizują  kursy?  Także według mnie warto się przyjrzeć im bliżej, tym bardziej że wszystko u nich sprawnie się odbywa.

Stopka forum

RSS