Link 7 Forum reklamowe

Link 7 Forum reklamowe

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2015-11-03 10:34:42

izi44-86

Użytkownik

Punktów :   

Księgowość

Zapraszam do skorzystania z oferty biura rachunkowego.
Na stronie biura znajdziesz również aktualności podatkowe i prawne, gdzie znajdują się artykuły przy pomocy których, możesz się dowiedzieć bardzo wielu informacji na temat prawa i ekonomii, VAT, księgowości, odliczeń podatkowych, podatników, składek ZUS, nieruchomości oraz technologii i patentów.

Zapraszam do zapoznania się z nowym artykułem, który dotyczy limitów które uprawniają do skorzystania ze statusu małego podatnika w 2016 roku.

Zamienniki tuszy i tonerów --> www.TanieDrukowanie.com

#2 2021-10-03 08:59:44

wirażka

Użytkownik

Punktów :   

Re: Księgowość

W momencie gdy decydujemy się na prowadzenie firmy to oczywiście sama księgowość jest nam niezbędna. Ja przy okazji chciałbym każdemu polecić https://www.connecto.pl/elektroniczny-obieg-dokumentow/ czyli elektroniczny obieg dokumentów, który w doskonały sposób sprawdzi się w każdym przedsiębiorstwie.

#3 2021-11-16 16:04:08

annasmiatek

Użytkownik

Punktów :   

My ksiegowosc prowadzimy samodzielnie, firma nie jest duza, wiec nie ma tych dokumentow jakos masakrycznie wiele. Korzystnym dla nas rozwiazaniem okazal sie program do faktur online - pozwala faktycznie zdalnie zarzadzac dokumentami przedsiebiorstwa

#4 2021-11-24 19:13:49

wirażka

Użytkownik

Punktów :   

W sumie jeśli jeszcze chodzi o samą księgowość to ja jestem zdania, że na pewno warto jest wiedzieć jak można zarejestrować VAT za granicą kraju. Myślę, że bardzo dokładnie ten temat został opisany na stronie http://www.plbre.pl/jak-zarejestrowac-vat-zagranica/ i mi ta wiedza na pewno się przyda.

#5 2022-04-06 15:00:22

matrioszka

Użytkownik

Punktów :   

Ogólnie warto jest wiedzieć, że księgowość jest czymś niezwykle ważnym i jestem zdania, że również fajnie jest co nieco wiedzieć na temat na temat samej księgowości. Spodobało mi się także to co przeczytałem w artykule https://taxology.co/pl/amazon-ksiegowos … ompliance/ i przed rozpoczęciem sprzedaży na Amazonie na pewno warto jest się z tym materiałem zapoznać.

#6 2023-08-25 04:29:58

marylka

Użytkownik

Punktów :   

Słuchajcie, tak się składa że właśnie udało mi się znaleźć namiar na firmę aforti ac. Oferują pełen zakres usług księgowych i współpracują z wieloma firmami. Z tego co mi wiadomo, mają spore doświadczenie. Koniecznie zapoznajcie się z ich ofertą.

#7 2025-02-01 07:40:35

fajnaa

Użytkownik

Punktów :   

No to jak poszukuje  księgowość warszawa   
chcecie sobie ułatwić działania w   tym  kierunku i  chcę mieć wszystko pod dużo większą kontrolą.  Z   tego  co się  dowiedziałam  ostatnio  to   sprawnie i niezawodnie  działa  firma Taxcoach. Także  według mnie  warto  byłoby się do nich zgłosić...

Stopka forum

RSS