Link 7 Forum reklamowe
Ja osobiście polecam usługi firmy HOL-MAX Pani Magdaleny Wiącek. Dysponują naprawdę dobrym sprzętem, lawetami. Pomoc oferują 24h na dobę w ich ofercie są takie usługi jak holowanie samochodów osobowych i dostawczych czy transport maszyn budowlanych i rolniczych. Na dodatek wszystkiego super ceny i miła obsługa Oferują także auta zastępcze. Firma jak najbardziej godna uwagi. Więcej na ich stronie www.pomocdrogowa.i-wroclaw.pl
Złapałam dużą gumę na A4, akurat na odcinku, gdzie jest duży ruch. Zmiana koła w takim miejscu to dramat i ogromne ryzyko. Dlatego szukam profesjonalnej firmy, która szybko do mnie dojedzie i zajmie się naprawą na miejscu, żeby uniknąć holowania. Czy ta firma mobilna wulkanizacja Kraków, którą polecają inni, czyli https://mobilnawulkanizacjakrakow.pl/, jest znana z błyskawicznej reakcji na autostradzie? Czy ich serwisant jest w stanie rzetelnie ocenić uszkodzenie opony na poboczu i czy mają na wyposażeniu profesjonalny sprzęt do bezpiecznego podniesienia samochodu? Zależy mi na czasie, bo stoję w bardzo niebezpiecznym miejscu i nie chcę czekać na lawetę!
Ostatnio edytowany przez fajnaa (2025-12-09 21:05:31)